Reguli pentru parinti

Stim ca va doriti tot ce e mai bun pentru copiii vostri. Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa ii intelegeti si sa ii incurajati in practicarea dansului ca sport de performanta:

Reguli pentru parinti

  • Afecțiunea ne ajută să depășim orice obstacol. Iubiți-vă necondiționat copiii, acordați-le toată atenția de care au nevoie, petreceți timp alături de ei, învățați-i cu răbdare și calm cum să își formeze caracterul și setul de valori.
  • Susținerea din partea celor apropiați este cea mai bună formă de motivare. Încurajați și sprijiniți copiii în încercarea lor de a-și atinge obiectivele, de a realiza performanță; lăudați-le și recompensați-le progresul.
  • Ca orice sport, dansul înseamnă disciplină, respect și responsabilitate. Îndrumați-vă copiii să depună o muncă susținută, să facă din dansul sportiv o pasiune pe care să o dezvolte cu seriozitate și să acorde, în egală măsură, aceeași importanță studiilor.
  • Succesul înseamnă și înfrângeri. Progresul în orice domeniu necesită timp și efort, care uneori este însoțit si de eșecuri. Acceptați-le nereușitele și explicați-le copiilor că un rezultat mai puțin satisfăcător nu înseamnă renunțare, ci șansa de autodepășire, de a arăta că te poți antrena mai mult și că poți fi mai bun.
  • Nu uitați să fiți copii! Lăsați copiii să se bucure de copilărie, să se distreze alături de prieteni, să aibă timpul lor de a fi copii. Au nevoie de acest lucru pentru a găsi un echilibru între lumea dansului și lumea lor.